Eilen taas olin illalla hänen luona. Hänen kämppäkaveri yritti takoa hänen päähän jotain mutta ei onnitustnut. Hän ei ajattele mitä hän itse haluaa tällä hetkellä. Yksi päivä hän sanoo yhtä ja toinen hän sanoo toista. Minä en enää voi hyvin. Eilen kun siellä teki mieli itkeä koko ajan. Olisin niin halunnut sitä tehdä niin olisivat molemmat saaneet nähdä että minä en voi hyvin. Mitä minun pitäisi tehdä? Minä rakastan häntä niin paljon että sattuu kun hän leikkii minun tunteilla koko ajan. Miten hän voi olla sellainen ihminen? Miksi hän ei vaan voi tehdä nyt sitä päätöstä että mitä hän haluaa? Jos hän haluaa vaimon niin sitten jättää minut olla. Jos hän haluaa minut niin sitten eroaa vaimostaan. Hän vetää siihen että hän on ollut vaimon kanssa yli 8 vuotta, mitä sitten on moni joka on ollut vielä pitempää kun ne eroaa. Ne vaan tekee sen päätöksen ja sitten eroavat vaikka kuinka vaikeaa se sitten olisikaan.

Katselin vuosia kun minun sukulainen kärsi huonossa avioliitossa. Hänen vaimo ei koskaan ollut kotona ja hän istui illat ja viikonloput yksin kotona lasten kanssa kun vaimo oli ties missä. Sitten hän ei vaan enää kestänyt. Hän ilmoitti yksi päivä että nyt ne eroaa. Asuivat jonkun aikaa sen jälkeen vielä yhdessä ennen kun hän muutti pois. Hänellä oli vaikeaa ne olivat olleet naimisissa noin 7 vuotta ja yhdessä noin 9 ja on 3 lasta. Päätös ei varmaan ollut helppo. Sitten kun hän muutti pois niin kesti hetken mutta sitten kaikki muuttuivat onnellisemmaksi. Myös tämä minun sukulainen muutui siihen mikä hän oli silloin ennen avioliittoa ollut. Kaikki sen näkivät heti alusta että jotain niitten liitosta puuttuu mutta jos eivät itse sitä huomaa niin ei voi sille tehdä mitään. Se noin vuosi sitten kun hän sitten muutti omaan asuntoon ja sen jälkeen pikku hiljaa kaikki alkoi mennä paremmin. Lapset eivät kärsineet koska he eivät enää riidelleet koko ajan vaan olivat sopussa ja olivat onnellisempia kun mitä olivat yhdessä. Sen vaan pitää ihminen itse huomata.

Tämä minun mies istui taas eilen ja kertoi miten hän menee perjantaina laivalla kotiin ja miten hän menee harrastamaan seksiä vaimon kanssa. Se sattuu minuun kun hän puhuu sillä tavalla. Miksi hän ei voi sitä ymmärtää. Hän oli taas tosi outo eilen. Koko ajan kirjoitteli jonkun kanssa puhelimessa ja sitten hän rupesi taas itkuiseksi. Hänen joku ystävä oli ilmoittanut että sen isä oli kuollut ja hänen oma isä on sairas ja voi kuolla milloin tahansa.

Minulle se pisti tunteet herkälle koska minä taas istuin hänen sängyn päällä ja yritin lohduttaa häntä niin kun silloin se yksi sunnuntai kun hän teki totaalisen kollapsin yöllä. Tuli vaan se aika mieleen koska se oli niin samanlaista. Hän itki, minä istuin sängyn päällä ja yritin lohduttaa ja sitten jätin hänet sinne. Nyt kuitenkin ehkä oli vähän toisenlaista. En vaan tykkää siitä että niitten pitää juoda niin hirveesti siellä koska silloin hän menee ihan sekaiseksi. En tiedä mitä tehdä. EN TIEDÄ!!!